Saturday, May 25, 2024
spot_imgspot_img
KezdőlapHírekSusanna Tusa az új ügyvezető igazgató és alelnök a Nokian Tyres Romániai...

Susanna Tusa az új ügyvezető igazgató és alelnök a Nokian Tyres Romániai Üzemének

Susanna Tusa-t kinevezték a Nokian Tyres Romániai Üzemének ügyvezető igazgatójává és alelnökévé. Emellett felügyeli az oradeai gyárépítési projektet. Tavasszal a Nokian Tyres ünnepelte a világ első CO2-neutrál abroncsgyárában, az Oradea városában történő alapkőletételét. A vállalat tervei szerint a gyár a 2024-es második felében kezdi meg az első abroncsok gyártását, a kereskedelmi abroncsgyártás pedig 2025 elején kezdődik. A gyárat várhatóan mintegy 550 ember fogja foglalkoztatni.

Susanna Tusa széles körű szakmai tapasztalattal rendelkezik a Nokian Tyres-ban, az évek során különböző kulcsfontosságú pozíciókat töltött be. 2008-tól 2020-ig a csoport jogi tanácsadójaként dolgozott, mielőtt átvette volna a globális ellátási lánc felügyeletének szerepét. 2022 óta Susanna koordinálja az autóabroncsok gyártásának kiszervezését, beleértve a partner kiválasztását és a kereskedelmi szerződések tárgyalását. A romániai üzemek ügyvezető igazgatójaként és a gyártási projekt koordinátoraként a szeptembertől kezdődően a feladatai közé tartozik a Nokian Tyres romániai üzemének működésének megvalósítása és a helyi vezetői csapat vezetése. Susanna Oradeán fog telepedni.

Sok sikert kívánunk neki, és hálásak vagyunk a vállalatnak azáltal nyújtott lehetőségért, amely 550 román állampolgár számára jelent előnyt, és hozzájárul a nemzeti gazdasághoz.

Hasonló cikkek

Legújabb Cikkek

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).