Saturday, May 25, 2024
spot_imgspot_img
KezdőlapEUROPEVasilica Zuld, a Snap-on Romania ügyvezető igazgatójának villáminterjúja

Vasilica Zuld, a Snap-on Romania ügyvezető igazgatójának villáminterjúja

Vasilica Zuld, a Snap-on Romania ügyvezető igazgatója, kiegyensúlyozott, társaságkedvelő és innovatív személyiség, aki számára a szakmai hozzáértés és az integritás a siker alapját jelentik. Széleskörű operatív vezetői tapasztalatai révén mindig kapcsolatban marad a számítástechnika területével, tájékozott maradva a piaci trendekről. Mindig ott van azok számára, akikkel együtt dolgozik, sikerült közel maradnia hozzájuk és értelmet adni a “humán érintésnek”. Rugalmassága mind helyzetekben, mind emberekkel való kapcsolatban az ő kapaszkodója a valóságban.

C&B: Mi volt a legnagyobb vágya a szakmai tevékenységével kapcsolatban?

Vasilica Zuld: Mindig is az volt a vágyam, hogy emberekkel dolgozzak, és viszonzásképpen visszaadjak a közösségnek mindazért, amit tanultam. Az idő múlásával közvetlen felelősséget vállaltam vállalatok növekedéséért és a számukra kidolgozott stratégiák megfelelő működéséért. Az idők során betöltött minden pozíció hozzájárult a szakmai és személyes fejlődésemhez. Általánosságban véve a dolgok természetesen történnek, így minden előkészületem és munkám lehetőségeket hozott magával a felső vezetői szerepek betöltésére (például HR-igazgató, ügyvezető igazgató). Jelenleg a Snap-on Romania ügyvezető igazgatója vagyok.

C&B: A szerepek változásával változtatnia kellett saját vízióján?

Vasilica Zuld: Nem. Az én vízióm ugyanaz maradt az idők során, és arra összpontosít, hogy milyen segítséget tudok nyújtani azoknak, akik körülvesznek, személyesen és/vagy szakmailag.

Az elmúlt évek során megtanultam, hogyan lehet egészséges egyensúlyt teremteni a személyes és szakmai élet között, és ez mindkét területen több kielégülést nyújt számomra.

C&B: Ki az a Snap-on Romania?

Vasilica Zuld: A Snap-on Romania egy termékkészítő vállalat, amelyet elismertnek tartanak a globális Snap-on vállalkozás számára szolgáló összetett szoftveralkalmazások szállítójaként.

C&B: Miért Romániában?

Vasilica Zuld: A Snap-on együttműködése román mérnökökkel már több mint 16 éve folyamatosan zajlik különböző felállásokban. A román mérnökök magas szintű szakértelme volt és továbbra is az a fő ok, amiért a Snap-on úgy döntött, hogy 2021 augusztusában saját mérnöki központot nyit Romániában.

Körülbelül másfél év alatt a Snap-on Romania több mint 130 fősre nőtt, és ez a szám tovább nő, üzleti szükségletek által vezérelve.

A Snap-on Romania, mint mérnöki központ, megoldásokat nyújt saját vállalkozásának. Az üzlet és a projektek bonyolultsága a Snap-on tevékenységi területeinek széles skálájából adódik. Az autóipar, repülés és űr, ütközés, építőipar és mezőgazdaság, elektronika, nehéz tehergépkocsik és flották, orvostechnikai eszközök, katonai és védelmi célú, bányászat, olaj és gáz, energiatermelés vagy iskolák és diákok csak néhány azok közül az iparágak közül, amelyekben tevékenykedünk.

A piac által kínált szakmai bonyolultság és kihívások mellett arra törekszünk, hogy autonómiát és rugalmasságot biztosítsunk azoknak, akik csatlakoznak hozzánk. A jelenlegi trendeknek megfelelően minden kollégánknak lehetősége van arra, hogy bárhol dolgozzon az országban.

C&B: Mit tart számára meghatározónak a Snap-on szempontjából?

Vasilica Zuld: Egy bizonytalan világban a Snap-on már több mint 100 éve bizonyított bizalmat, egyensúlyt és folytonosságot, és a Snap-on Romania ugyanezeket az elveket tartja fenn a romániai IT-piacon.

C&B: Milyen tanácsot adna azoknak, akik karrierjük kezdetén vagy bizonytalanok?

Vasilica Zuld: Megpróbálom megfogalmazni azokat, amelyekben a legjobban hiszek. Azokat csináld, amiket szeretsz, és próbáld meg a legjobbak lenni abban a területen, amit választottál! A jutalmak nem fognak elmaradni.

Amíg előítéletekkel indul el, kétségtelenül találkozni fog velük. Mi, emberek, vagyunk azok, akik alkotják a társadalmat, egy vállalatot vagy egy karriert. Dolgozz azért, amit akarsz! Engedd meg magadnak, hogy hibázhass! Nyitott légy a változásra, és mindig tanulj valami újat!

Hasonló cikkek

Legújabb Cikkek

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).