Saturday, May 25, 2024
spot_imgspot_img
KezdőlapHírekAdrian Pascu: Az emberek gyakran megbánják, hogy nem cselekedtek.

Adrian Pascu: Az emberek gyakran megbánják, hogy nem cselekedtek.

Adrian Pascu: Adrian Pascu egy könyvkiadott fotós, videós és a “Autistic & Smashing it” (bestseller Kanadában és az USA-ban) könyv társszerzője.

C&B: Nyújts leírást vagy határozd meg a tevékenységedet!

Adrian Pascu: Mint az Allegorical Studio vezető videográfusa és fotósa, előnyben részesülök a fontos pillanatok és történetek megörökítésében vizuális elbeszélés által. Mint egy autista gyermekekkel dolgozó SEN tanár, elkötelezett vagyok egy befogadó tanulási környezet létrehozásában, ami támogatja egyedi szükségleteiket és képességeiket. Feleségemmel, Joulie Gindivel közösen írtuk a “Autistic & Smashing It” című könyvet, ami lehetőséget adott nekem arra, hogy kiálljak a neurodiverzitás mellett, felhívjam a figyelmet az autizmusra, és erőt adjak az autizmus spektrumon lévő egyéneknek, hogy magukénak érezzék egyedi képességeiket. Mindegyik szerepem rendkívül fontos számomra, mert lehetővé teszik számomra, hogy kifejezzem kreativitásomat, pozitív változást hozzak az oktatásban, és hozzájáruljak egy befogadóbb társadalom létrehozásához.

C&B: Mi a vállalkozásod fejlődésének története?

Adrian Pascu: Miután elégedetlen voltam a saját esküvőmön készült fényképek és videók minőségével, arra inspiráltam, hogy saját videográfiai és fotózási vállalkozást indítsak. Hiszem, hogy a menyasszony és a vőlegény megérdemlik, hogy nyugodtan pihenhessenek, tudva, hogy ezek a drága emlékek jó kezekben vannak. Hamarosan kiterjesztettem a vállalkozást vállalati események, koncertek és egyéb projektek lefedésére, ugyanazzal a minőséggel és nyugalommal.

Mint a “Autistic & Smashing It” könyv társszerzője, belemerülök a tanácsadás világába a vállalati szektorban, ahol a befogadást szeretném elősegíteni. Tapasztalataim egy SEN tanárként mély megértéssel láttak el az egyedi szükségletekkel rendelkező egyének támogatásának fontosságáról, ami motivált a vállalkozás felvállalására.

Ahogy a vállalkozásaim fejlődnek, mindig a kreativitás, az empatia és az érdekérvényesítés értékeire építek, és arra törekszem, hogy folyamatosan új módszereket találjak a vizuális elbeszélés és az oktatás segítségével inspirálni, erősíteni és a befogadást elősegíteni.

C&B: Milyen elképzeléseid voltak gyermekkorodban/tinédzserkorodban, és milyenek most?

Adrian Pascu: Gyermekkoromban és tinédzserkoromban a humán agy és annak funkciói érdekeltek. Ez a érdeklődés vezetett a tanári pályához, ahol a különböző igényekkel rendelkező diákok támogatására összpontosítottam. Most, mint a “Autistic & Smashing It” könyv társszerzője, alig várom a január 31-i könyvbemutató eseményünket, ahol szélesebb közönséggel oszthatjuk meg az értő és befogadó üzenetünket.

C&B: Milyen élet- és vállalkozási elveket követsz, és mi a magyarázatuk?

Adrian Pascu: Az irányító elveim a becsületesség, az empatikus hozzáállás, a kreativitás és az elkötelezettség a pozitív hatás kiváltására. Az őszinteséget és az etikus viselkedést helyezem előtérbe, megközelítésemet megértéssel és kedvességgel alapozom, törekedem az innovációra és az egyedi kifejezésre, és arra törekszem, hogy készségeimet felhasználva elősegítsem a befogadást és felhívjam a figyelmet fontos ügyekre, például a neurodiverzitásra. Ezek az elvek alakítják mind a személyes, mind a szakmai törekvéseimet, arra sarkallva, hogy jelentős és autentikus hatást gyakoroljak a világra.

C&B: Hogyan befolyásolta/befolyásolja a járvány, a gazdasági válságok és a háborúk a vállalkozásodat?

Adrian Pascu: A járvány, a gazdasági válságok és a háborúk jelentős hatással voltak a vállalkozásomra. A járvány megváltoztatta az ügyfelek igényeit és preferenciáit, új követelésekre kényszerítve, például virtuális események és társadalmilag távolságtartott fotózások kínálatával. Ezeknek a kihívásoknak

ellenére elkötelezett vagyok azért, hogy kreatív és alkalmazkodóképes megközelítéseket találjak az hatásos vizuális elbeszélés és oktatási támogatás folytatásához.

C&B: Ossz meg néhány mulatságos helyzetet a vállalkozásodból!

Adrian Pascu: A járvány közepén, amikor korlátozások vonatkoztak az esküvői vendégszámra, vita alakult ki az esküvői lelkész között arról, hogy engedjék-e be engem vagy egy másik vendéget, mert egy fővel túlléptük volna a limitet. Biztosítottam őket arról, hogy biztonságos távolságot tartok, és szerencsére mindannyian részt vehettünk.

C&B: Szemtől szemben vagy egy lehetséges ügyféllel vagy partnerrel. Melyik mondat győzi meg őket?

Adrian Pascu: “Biztos vagyok abban, hogy kivételes és emlékezetes eredményeket tudok szállítani!”

Erős hitem van a munkám minőségében, és arra törekszem, hogy cselekedeteimmel kifejezzem a bizalmat, inkább, mint hogy túlzott szavakban bízzak. A következetesség fenntartása lehetővé teszi számomra, hogy biztosító érzést és nyugalmat sugározzak tevékenységeim során.

C&B: Milyen tanácsokat/tippeket adsz azoknak, akik épp csak elkezdődnek vagy bizonytalanok?

Adrian Pascu: Ha valami minden nap az eszedben jár, lehet, hogy érdemes megvalósítani. Az emberek gyakran megbánják, hogy nem cselekedtek, ezért fontos ezt figyelembe venni. Ne feledd, ha az nyugalmadba kerül, valószínűleg nem éri meg; máskülönben

a siker elérése nem könnyű – ha az lenne, mindenki megtenné. A vállalkozásban a fegyelem és a kitartás fontosabb, mint csak a motiváltság érzése. A motiváció jön és megy, de a te erőd és eltökéltséged fogja végigvinni mind a jó, mind a rossz időkön.

C&B: Mi a véleményed a társadalomról és annak fejlődéséről?

Adrian Pascu: Mindig kíváncsi vagyok és szeretnék többet megtudni arról, hogy mi várható a jövőben. Tudom, hogy a nehéz idők egy ellenálló generációt fognak formálni, míg a könnyű idők esetleg instabil és gyenge generációt eredményezhetnek. Szerencsére úgy hiszem, mindig lesznek emberek mindkét oldalon, és mint társadalom, folytatni fogjuk fejlődésünket, valahogy.

Hasonló cikkek

Legújabb Cikkek

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).