Saturday, May 25, 2024
spot_imgspot_img
KezdőlapTippekSous Chef Lucien (Lucian Ciuchita) a New York, New York étteremben.

Sous Chef Lucien (Lucian Ciuchita) a New York, New York étteremben.

Lucian Ciuchiță, ismertebb nevén Lucien, a New York, New York étterem központi alakja, egyedülálló gasztronómiai célállomás Németországban. Az étterem hivatalosan 2023. július 24-én nyílt meg, és nem csupán hely a finom ételek élvezetére, hanem egy olyan tér is, ahol a kulináris művészet találkozik az autózás történetével, egyedülálló multiszenzoros élményt nyújtva

1969. február 10-én született Ramnicu Valcán, Lucien változatos karriert futott be. Miután befejezte a Kibernetika Karát a Bukaresti Közgazdaságtudományi Akadémián, 1999-ben doktorált, majd televíziózással és újságírással foglalkozott. Irodalmi tehetségét számos kiadványban megmutatta, költészettől regényeken és filmforgatókönyveken át.

  Az, hogy a New York, New York csapatához csatlakozott sous chefként, nem volt véletlen. Ajánlatokat kapott Németországból és Belgiumból is, de ezt a helyet választotta az „autók múzeumával kombinált étterem hihetetlen keveréke” miatt, amint ő maga fejezte ki csodálatát a projekt iránt.

  Az étterem 10000 négyzetméteren helyezkedik el, az Art Deco eleganciáját ötvözi a Loh Nemzeti Autómúzeum kiállításaival, amely a leg ritkább és történelmi autókat foglalja magában. A menüt, amelyet Lucien irodalmi szenvedélyével felügyel, olyan finomságok alkotják, mint a béarnaise mártással bevont lazac, marha tatár és bécsi szelet burgonyakrokettel.

  A konyhán túl Lucien továbbra is kifejezi kreativitását és elkötelezettségét a művészetek iránt. Nem csak kulináris képességeiért tisztelik, hanem kulturális hozzájárulásáért is. Több mint 30 könyvet publikált, együttműködött olyan neves televíziós csatornákkal, mint a CNN és a BBC, és elismert tanárként közgazdaságtani és kibernetikai tudását adta át.

  A New York, New York étterem nem csak jó étkezési hely, hanem a művészet, történelem és kiváló gasztronómia találkozási pontja. Lucien folyamatosan tiszteleg a kulináris művészetek előtt egy olyan térben, ahol minden étkezés egy történet, és minden látogatás egy emlékezetes élmény.

  Meghívás ízekre és történelemre

  Azok számára, akik egy szokatlan környezetben keresnek gasztronómiai élményt, a New York, New York nem csak finom ételeket kínál, hanem lehetőséget ad arra is, hogy betekintsenek az autózás élő történetébe. Chef Lucien várja, hogy felfedezze történetét, csodálatos ételeit és azokat az autókat, amelyek formálták a történelmet.

  Az étterem tulajdonosa, Patrick Weigelt, szorosan együttműködik Luciennel, bevonva minden kulináris tevékenység aspektusát, még a legnehezebbeket, mint a takarítás is. Ez a szoros együttműködés a tulajdonos és a sous chef között tükrözi a teljes elkötelezettséget a kiválóság és a részletek iránt, amelyek elengedhetetlenek egy felejthetetlen gasztronómiai élmény megteremtéséhez.

  Az étterem tökéletesen ötvözi az autózás történetét a kulináris művészettel az elegánsan berendezett helyiségeiben és a változatos menüjében, amely kielégíti a finom ízlésű vendégek igényeit. A VIP étkezőterület lenyűgöző kilátást nyújt a ritka autók gyűjteményére, lehetővé téve a vendégek számára, hogy kizárólagos étkezést élvezzenek egy lenyűgöző környezetben.

  Lucien nem áll meg a kulináris művészetnél; továbbra is inspirál és aktív hangja a kulturális világnak. Televíziós műsorában, a „Írók Citadellája”-ban kiemelt jelentős kulturális alakokat mutatott be, így gazdagítva a kulturális tájat értékes párbeszédekkel írók, képzőművészek és rendezők között.

  Hatása nem korlátozódik a konyhára vagy a televíziós stúdiókra. Lucien fontos szerepet játszott az irodalom és a vizuális művészetek népszerűsítésében számos fesztiválon és kulturális eseményen való részvételével, ezzel erősítve a különböző művészeti formák és a nagyközönség közötti kapcsolatot.

  A New York, New York étterem nem csak kiváló minőségű ételeket kínáló hely, hanem egy kultúra és történelem központja is, ahol minden részletet úgy terveztek, hogy tisztelegjen a hagyomány és az innováció előtt. Ez egy hely, ahol a gasztronómiai szenvedély és a történelem iránti tisztelet találkozik, hogy egyedülálló és emlékezetes pillanatokat teremtsen minden látogató számára.

  Chef Lucien irányításával a New York, New York egy csúcskategóriás gasztronómiai célpontot képvisel, amely többet kínál, mint kivételes étkezés – egy teljes élményt nyújt, amely történelemmel, művészettel és az autózás kultúrájával ölelkezik. Tehát, ha olyan gasztronómiai élményt keres, amely minden érzékszervét megmozgatja, ez az étterem a tökéletes célállomás.

  Hasonló cikkek

  Legújabb Cikkek

  This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).