Saturday, May 25, 2024
spot_imgspot_img
KezdőlapÉletmódAndreea Madlen és a Madlen – Örömmel készült kézzel varrt ingek Erdélyből.

Andreea Madlen és a Madlen – Örömmel készült kézzel varrt ingek Erdélyből.

Margescu Andreea Madlen a Fogaras-hegység lábánál született, és szakmája szerint közgazdász. Magát szépség és művészet teremtőjének tartja. 2014 óta két gyermek édesanyja, 2018-ban vált vállalkozóvá, a wellness és mindfulness világával is kacérkodik, 2017 óta jóga és pilates oktató.
Szereti felfedezni a világot utazások során, folyamatosan újraalkotja magát, hozzáad kreativitást és eredetiségét, majd időtlen, egyedi kollekciókat és termékeket mutat be.

C&B: Kérlek, írd le a tevékenységed!
Andreea Madlen: Kezdetektől fogva megvalósítottam az „fejezd ki magad művészettel és viseld azt” koncepciót, szavak beépítésével egy illusztrációba, egy rajzba, amely közvetíti azt, amit mindenki dönt viselni, és meghatározza mindenki személyes képét. Ruhaneműink életre kelnek a jövendőbeli tulajdonos részletein és jellemvonásain keresztül, így az eredmény mindig autentikus és különleges.

C&B: Hogyan írod le a fejlődésed történetét?
Andreea Madlen: A történet inkább játékként kezdődött, személyes igényből, hogy minőségi, sokoldalú terméket hozzak létre, amely könnyen integrálható a lehető legtöbb öltözékbe, egy olyan termék, amely különbözik, akár egyedi és van benne valami a személyiségemből, egy termék, amely mesél valamit. Miután a vízióm alakot öltött, a termék nagyra volt értékelve, és a szenvedélyből üzlet lett. A történet folytatásaként rájöttem, hogy mindig is ezt akartam csinálni, csak azt mondtam/maga sabtotaáltam a következő gondolattal: egy világban, ahol tele van ruhákkal, hol lehet még helyem nekem? Úgy tűnik, hogy van hely mindenki számára, akinek van egy története, amit megosztani akar, és erősen hisz abban, hogy értéket tud hozzáadni azoknak, akikhez szólunk.

C&B: Miért van szükségünk a Madlen – MADE WITH JOY IN TRANSYLVANIA?
Andreea Madlen: Bátor emberekre van szükségünk, olyanokra, akik megvalósítják a látomásukat. Szükségünk van arra, hogy szabadok legyünk és pozitív módon különbözzünk meg másoktól. Kreativitásra és egy inspiráló hozzáállásra van szükségünk. Ezt tesszük mi, vizuális üzeneteket közvetítünk szavak helyett, kommunikációs horgonyokat helyezünk el és reakciókat generálunk. Azok, akik viselik a kreációinkat, nap mint nap tapasztalják és érzékelik mindezt. Akik megértik a koncepciónkat, bármely tevékenységi területen és bármely országban meg tudják ezt tenni. Ezért a címzettjeink nemzetköziek. A kérdésedre válaszolva, szükség van a Madlenre, hogy mindezt és még sok mást is emlékeztessen minket.

Madlen

C&B: Honnan ered a kézzel készített ingek iránti szenvedélyed?
Andreea Madlen: Úgy érzem, hogy azok a látomások/élettörténetek, amelyek felnőttkorban formát öltenek, gyermekkorban kezdődnek, akkor ültetik el a magokat. Mindig is szenvedélyes voltam a divat iránt, divatmagazinokat gyűjtöttem, összeállításokat készítettem, fotóztam, kollázsokat alkottam, és voltam egy művészeti kritikus, szép dolgokkal, erős ötletekkel és látomásokkal. Sajnos, nem volt bátorságom és vezetésem, hogy korábban elkezdjek valamit ebben az irányban.

C&B: Minden kézzel készített ingnek megvan a maga története?
Andreea Madlen: Hat évvel ezelőtt elhatároztam, hogy esélyt adok a látomásomnak. Mindig is szerettem a bővebb ingeket, azokat az ingeket, amelyeket „ők” viselnek, de „az övék”. Így döntöttem úgy, hogy oversized ingeket tervezek, amelyeket a viselő személyiségével „fűszerezek”, kézzel festünk vagy hímzünk rájuk.

Az ing egy időtlen történet, amely egy másodperc alatt megváltoztatja az állapotodat, megnyugtat és bizalommal léptet előre.

C&B: Meddig jutottak el a Fogaras-i műhelyben készült ingek, és mennyire volt nehéz őket külföldön értékesíteni?
Andreea Madlen: A „Madlen” ingek eljutottak az ország minden részébe, de külföldre is: Milánóba, Londonba, New Yorkba stb. A nemzetközi eseményeken szerzett tapasztalatok meglehetősen kihívást jelentőek voltak, de valahogy nem meglepő, mert általában, minél inkább terjeszkedsz, és más területeken is „játszol”, a kihívások elkerülhetetlenül megjelennek, sok ismeretlen változó okozhat discomfortot és rugalmasságot, valamint alkalmazkodóképességet igényel.

C&B: Melyek az élet- és munkaelvi alapelveid?
Andreea Madlen: A Madlen vállalkozás értékei: autentikusság, sokoldalúság, minőség és egyediség.

C&B: Hogyan segített a közösségi média az üzleted népszerűsítésében?
Andreea Madlen: Mivel már az online térben is jelen voltam a márka indítása előtt, ez segített a népszerűsítésben, megadta a szükséges önbizalmat, tudtam, hogyan népszerűsítsem magam, voltak kezdeti ötleteim, amelyek természetesen az üzletindításnál és nem csak akkor számítottak.

C&B: A kézzel készített ingeken kívül milyen ruhadarabokat készítesz még a műhelyedben?
Andreea Madlen: Trenchkabátokat, farmerdzsekiket, pólókat és gyermekruhákat festünk, ruhákat, szoknyákat és overallokat szabunk/készítünk, amelyeket kérésre személyre szabunk.

C&B: Milyen tanácsokat adnál azoknak, akik kézműves alapú vállalkozás megnyitásán gondolkodnak vagy bizonytalanok ebben?
Andreea Madlen: Legyenek olyan látomásuk, amely inspirál, egy küldetésük, amely kikel velük reggel az ágyból, és egy stratégiájuk, amely mozgatja őket, bátorságot és folyamatos elszántságot ad.

C&B: Hol van nagyobb siker a kézműves iparban – itthon vagy külföldön? Indokold a választ.
Andreea Madlen: Ha a megrendelések számáról beszélünk, még mindig jobban pozicionáljuk magunkat itthon. Nemzetközi szinten több butikkal működünk együtt, és közvetlenül a weboldalon keresztül érkeznek rendelések.

Hasonló cikkek

Legújabb Cikkek

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).