Tuesday, June 25, 2024
spot_imgspot_img
KezdőlapÜzletOriona Robb: Az autentikus személyes stílus átalakítja az életeket és karriereket

Oriona Robb: Az autentikus személyes stílus átalakítja az életeket és karriereket

Oriona Robb alapító és kreatív igazgató, a divatipar kiemelkedő alakja több mint két évtizedes tapasztalattal. Híres a hírességekkel és magánügyfelekkel végzett munkájáról, Oriona személyes stílustanácsadásra, szerkesztői projektekre és luxusmárkák számára tervezett egyenruhákra specializálódott. Főelőadóként Oriona Robb szenvedélye az egyéniség ünneplésére és a személyes stílus fejlesztésére ragyog a képességén keresztül, hogy könnyedén irigylésre méltó megjelenéseket alkosson, amelyek emelik ügyfelei jelenlétét.

C&B: Kérjük, mutasd be tevékenységedet!

Oriona Robb: Személyes stílustanácsadással és gardrób tanácsadással foglalkozom. Vállalkozásom hordható és funkcionális ruhatárak létrehozására összpontosít férfiak és nők számára egyaránt, kielégítve személyes és szakmai igényeiket, hogy minden ügyfél maximális hatást érhessen el. Ezenkívül fotózásokhoz, szerkesztői stílustanácsadáshoz és luxusmárkák számára tervezett egyenruhákhoz is kínálok szolgáltatásokat, nagy hangsúlyt fektetve a személyes stílus halk kifejezésére. Emellett főelőadóként a személyes stílus fontosságáról beszélek, különösen a vállalati világban, kiemelve, hogy ez milyen fontos szerepet játszik a szakmai sikerben és a személyes magabiztosságban.

C&B: Mi a fejlődésed története?

Oriona Robb: Minden azzal a vízióval kezdődött, hogy megváltoztassam, hogyan mutatják be magukat az emberek a ruháikon keresztül. A divat és a stílus iránti szenvedélyem, valamint a személyes stílustanácsadás terén szerzett szakértelmem vezetett ahhoz, hogy létrehozzak egy olyan vállalkozást, amely nemcsak a ruhatárakat javítja, hanem az ügyfeleim önbizalmát is növeli. Az évek során a stílusom kiterjedt hírességekre, magánügyfelekre és vállalati szakemberekre, bővítve szolgáltatásaimat szerkesztői és szépségstílus tanácsadással. Vállalkozásom folyamatosan alkalmazkodott a trendekhez és az ügyfelek igényeihez, biztosítva a relevanciát és a kiválóságot minden kínált szolgáltatásban.

C&B: Gyermekként/serdülőként milyen elképzeléseid voltak, és mik azok most?

Oriona Robb: Gyermekként olyan karrierről álmodtam, amely a kreativitást és a személyes felhatalmazást ötvözi. Arról álmodtam, hogy segítek az embereknek, hogy autentikusan fejezzék ki magukat a divaton keresztül. Ma ez a vízió éretté vált egy küldetéssé, hogy olyan stílusmegoldásokat kínáljak, amelyek nemcsak divatosak, hanem funkcionálisak és hatásosak is. Továbbra is elkötelezett vagyok a halk kifejezés iránti szenvedélyem mellett, segítve az ügyfeleket abban, hogy kommunikálják identitásukat és önbizalmukat a ruhatárukon keresztül.

C&B: Milyen élet- és üzleti elveket tartasz tiszteletben, és mi a magyarázatuk?

Oriona Robb: Az autentikusság, a funkcionalitás és a hatás elveit tartom tiszteletben mind az életben, mind az üzletben. Úgy gondolom, hogy a stílusnak az önkifejezés autentikus módjának kell lennie, és munkám középpontjában a mindennapi használatra alkalmas, de maradandó benyomást keltő ruhatárak létrehozása áll. Ez az elv biztosítja, hogy ügyfeleim kényelmesen és magabiztosan érezzék magukat mind a személyes, mind a szakmai környezetben.

C&B: Hogyan befolyásolták/befolyásolják a pandémia, a gazdasági válságok és a háborúk a vállalkozásodat?

Oriona Robb: A pandémia és a gazdasági válságok kiemelték az alkalmazkodóképesség és a reziliencia fontosságát az üzleti életben. Ezek a kihívások a sokoldalúbb és kényelmesebb ruhatári megoldások felé való elmozdulást eredményezték, mivel az ügyfelek a bizonytalan időkben a praktikusságot keresték. Emellett a virtuális stílustanácsadások és digitális konzultációk jelentősége megnőtt, biztosítva az ügyfelek folyamatos támogatását a fizikai távolságtartási intézkedések ellenére.

C&B: Meg tudsz osztani egy vicces helyzetet a munkádból?

Oriona Robb: Egy vicces helyzet történt egy divatbemutató előkészületei során. Egy ügyfél, aki híres volt kalandvágyáról, úgy döntött, hogy grandiózus belépőt tesz görkorcsolyával. Bizalma ellenére évek óta nem korcsolyázott, és végül megbillent és beleesett egy ruhatartó állványba. A váratlan bemutató mindenkit megnevettetett, és egy stresszes pillanatot nevetéssel teli emlékké változtatott. Az ilyen spontán események gyakran adnak egy humoros és könnyed érintést a stílus és divat aprólékos világához.

C&B: Egy potenciális ügyfél vagy partner előtt állsz. Mi az a mondat, ami meggyőzi őket?

Oriona Robb: “Stylistként nem csak ruhákat stílusozok, én egy stílus terapeuta vagyok. Ügyfeleimmel együtt egy halk kifejezést hozunk létre, biztosítva, hogy minden életük minden területén maradandó hatást keltsenek.”

C&B: Milyen tanácsod van azoknak, akik most kezdik vagy bizonytalanok?

Oriona Robb: Azok számára, akik most kezdik vagy bizonytalanok, azt tanácsolom, hogy öleljék át az autentikusságot és maradjanak nyitottak a tanulásra. A divat és a stílustanácsadás útja annyira szól a személyes növekedésről, mint a szakmai fejlődésről. Maradjanak kíváncsiak, keressenek inspirációt, és ne féljenek kockázatot vállalni. Az egyedi nézőpontjuk a legnagyobb értékük.

C&B: Hogyan látod a társadalmat és annak fejlődését?

Oriona Robb: A társadalom folyamatosan fejlődik, egyre nagyobb hangsúlyt fektetve az egyéniségre és a személyes kifejezésre. Egy olyan világban, ahol a digitális jelenlét jelentős, a vizuális megjelenésünk még nagyobb fontosságot nyert. Növekvő elismerés van a stílus ereje iránt, mint a halk kommunikáció egyik formája, és ez a fejlődés tökéletesen illeszkedik az én küldetésemhez, hogy segítsek az ügyfeleknek autentikusan és magabiztosan kifejezni magukat.

Hasonló cikkek

Legújabb Cikkek

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).