Saturday, May 25, 2024
spot_imgspot_img
KezdőlapHírekInterjú Rafael Goldfelddel: A siker története és elvei az európai ingatlanbefektetések mögött

Interjú Rafael Goldfelddel: A siker története és elvei az európai ingatlanbefektetések mögött

Rafael Goldfeld jelenleg az IBI Lion Socimi S.A. társ-vezérigazgatója és igazgatója. Korábban vezető tisztségeket töltött be valós ingatlanbefektetési vállalatoknál Nyugat-Európában, és meghatározó szerepet játszott valós ingatlanbefektetési entitások alapításában mind Európában, mind az Amerikai Egyesült Államokban, beleértve egy spanyol Reitet is.

C&B: Írd le vagy határozd meg a tevékenységedet!

Rafael Goldfeld: Ohad és én egy európai REIT vállalatot vezetünk, amely lehetővé teszi közvetlen befektetéseket Spanyolországban magas minőségű, bérlő által elfoglalt és jövedelmet termelő valós ingatlaneszközökbe. A REIT logisztikai, élettudományi és szupermarket/hypermarket ingatlanokba fektet be a nagyvárosokban, erős bérlőkkel és hosszú bérleti szerződésekkel.

C&B: Hogyan hangzik vállalkozásod történetének fejlődése?

Rafael Goldfeld: Ohad és én jogi gyakorlatban kezdtük szakmai pályafutásunkat, tanácsot nyújtva kimagasló köz- és magánvállalatoknak, valamint intézményi befektetőknek. Felelősségi körünk kiterjedt nagyvállalatok érdekében folytatott kereskedelmi tárgyalások irányítására, szakértelmünket bemutatva a jogi és üzleti ügyek bonyolult táján.

C&B: Milyen volt a vízióid gyermekkorban/kamaszkorban, és milyenek most?

Rafael Goldfeld: Gyermekkoromban és kamaszkoromban a vízióim tele voltak kíváncsisággal és vágyával, hogy különböző területeket fedezzek fel, és jobban megérthessem a világunk részleteit. Azonban ahogy felnőttem, a vízióim változtak. Ma a személyes fejlődésre, a pozitív hozzájárulásra a társadalomhoz és a szakmai siker és egy teljes élet egyensúlyának összehangolására összpontosítok. Habár a részletek változtak, az alapvető vágy a jelentős és hatékony törekvések iránt állandó maradt.

C&B: Milyen élet- és tevékenységelvekhez ragaszkodsz, és mi azok magyarázata?

Rafael Goldfeld: Az irányító elveim magukba foglalják az integritást, a rugalmasságot, a folyamatos tanulást, az empátiát, az egyensúlyt, a szolgálatot és az alkalmazkodóképességet. Ezek az elvek irányítják döntéseimet, elősegítve a személyes és szakmai fejlődést, az etikus magatartás fenntartását, és pozitívan hozzájárulva a közösséghez.

C&B: Hogyan befolyásolta vállalkozásodat a járvány, a gazdasági válságok és háborúk?

Rafael Goldfeld: Továbbá, az inflációhoz kötött bérleti szerződések bevezetése növelte a bérleti díjakat, stabil és előrejelezhető jövedelemáramot biztosítva. Stratégiai befektetéseink is kulcsszerepet játszottak a fenntartott foglaltsági szintek fenntartásában a külső kihívások ellenére.

C&B: Milyen tanácsokat adnál azoknak, akik épp most kezdik karrierjüket, vagy bizonytalanok?

Rafael Goldfeld: Azoknak, akik épp most kezdik karrierjüket vagy bizonytalanok, azt tanácsolom, hogy fedezzék fel a különféle érdeklődési területeket, azonosítsák szenvedélyeiket és egy teljesítő útvonalat. Építsenek kapcsolatokat a betekintéshez és mentoráláshoz, fogadják el a folyamatos tanulást az alkalmazkodáshoz, és állítsanak fel világos célokat a motivációhoz. Keresse a tapasztalt szakemberektől a mentorálást, tekintse a kihívásokat tanulási lehetőségekként, és maradjon nyitott az váratlan, de kifizetődő lehetőségek iránt.

C&B: Milyen érzéseid vannak a társadalomról és annak fejlődéséről?

Rafael Goldfeld: Az érzéseim a társadalomról és annak fejlődéséről magukban foglalják az észrevételt, hogy a világ instabilabbá vált, mint korábban, az idősebb normák növekvő bizonytalansággal való helyettesítése által különböző világrészekben. Ez az instabilitás a populista pártok térnyerésével jellemezhető a politikai színtéren, a feszültségek fokozásával az Egyesült Államok és Kína közötti kereskedelemben, valamint a nagyvállalatok és külföldi országok által terjesztett hamis hírek hullámával. Az elmúlt 20 évben viszonylagos stabilitást élvezünk a világban a Szovjetunió összeomlása óta, és most újra bizonytalan utakon találjuk magunkat. Reményeim azok, hogy a demokrácia, a szabad kereskedelem és az emberi jogok értékei érvényesülni fognak, és hogy találunk egy módot a közösségi média előnyeinek kihasználására, miközben enyhítjük annak nyilvánvaló hátrányait.

Hasonló cikkek

Legújabb Cikkek

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).