Saturday, May 25, 2024
spot_imgspot_img
KezdőlapKarrierMonique Hodgson: Nőket inspirál és felhatalmaz a Üzleti Világban

Monique Hodgson: Nőket inspirál és felhatalmaz a Üzleti Világban

Monique Hodgson, a Mumble Fórum alapítója és vezérigazgatója, egy globális hálózatépítő és márka támogatási platformot hozott létre nők számára, melyet arra szentelt, hogy inspirálja, felhatalmazza és támogassa a nők által vezetett vállalkozásokat. Monique, a díjnyertes vállalkozó, luxusmárkák stratégiájában való tapasztalatával vált vezető alakjává a női jogok, vállalkozások és hangok védelmezésében, a közösségi növekedés és testvériség előmozdításában.

A Mumble Fórum (Mumble Group Ltd) elkötelezett vezérigazgatójaként Monique szenvedélyesen elkötelezett a nők személyes és kollektív növekedése mellett. A sikeres közösségi és márka támogatási platform, a Mumble Fórum, különböző gondolkodású üzletasszonyokat, iparági vezetőket, digitális influenszereket és szakembereket hoz össze, akik közös célt osztanak meg: a meglévő előítéletek megkérdőjelezése, támogatása és tudásuk megosztása. Monique víziója a Mumble létrehozására az volt, hogy biztonságos teret teremtsen, amelyben a nők minden háttérből együttesen építhetnek örökséget, miközben inspirálják és támogatják a jövő generációkat.

Egyedi nézőpont és átültethető készségek

Monique 13 éves tapasztalattal rendelkezik a luxusmárkák stratégiájának területén (egyének, multinacionális vállalatok és kormányok tanácsadása), ami egyedi nézőpontot és átültethető készségeket biztosított neki, hogy alkalmazkodjon és megértse a különféle helyzeteket és személyeket. Fő célja azonban mindig az volt, hogy segítsen az embereknek és márkáknak hatékonyabban elmesélni történetüket.

A nők együtt

Monique 2019 végén képzelte el a Mumble Fórumot, a platform pedig 2020 márciusában, a Nemzetközi Nőnapon indult el. Miután ő is anyává vált, Monique rájött, milyen hatalmas potenciált veszít el egy olyan munkaerő, amely nem megfelelően támogatja a nőket az életük ezen (és következésképpen minden) szakaszában. Monique határozottan azt kívánta, hogy a nők egységesnek, bátorítottnak és felhatalmazottnak érezzék magukat közös szerepükben, mint anyák, és konkrétan dolgozó anyákban. A Mumble Fórumot azért alapította, hogy összehozza a hasonló gondolkodású nőket, és kapcsolatba hozza őket márkákkal, szervezetekkel és iparági szakértőkkel.

Több nő vezető szerepet vállal

Karrierje során Monique olyan jelentős változásokat tapasztalt egyéni és kollektív szinten is, és úgy véli, hogy egy olyan új korszak felé tartunk, ahol a sokszínűség és az inklúzió végül is követelhető, értékelhető és ünnepelhető. Több nő van vezető szerepben, az elmúlt évtizedben pedig jelentős növekedést tapasztaltunk a női vállalkozók számában, több mint 252 millió nő vezette vállalkozás van világszerte. Monique úgy véli, hogy ennek a változásnak a legnagyobb hajtóereje az ambiciózus és célratörő jellegű női generációban rejlik, akik elszántak egy jobb élet és jövő megteremtésében maguknak és a jövő generációinak. A Mumble Fórum küldetése, hogy támogassa, inspirálja és támogassa a dolgozó anyákat, kritikus időben érkezik, amikor a lehetőség végtelennek tűnik, de még mindig van mit tenni. A nemek közötti bérkülönbség továbbra is jelentős probléma, ahogyan az is, hogy a világ hogyan látja az anyákat, és ahogyan az anyák láthatják önmagukat.

A nők tudják az értéküket

Monique büszke arra, hogy olyan vállalkozásokkal dolgozik együtt, amelyek elismerik a dolgozó anyák potenciálját, és kreativitásukat, kíváncsiságukat, empátiájukat és képességüket az intellektuális tőke hajtására, valamint társadalmakat és gazdaságokat előre hajtanak. Ugyanakkor Monique határozottan úgy véli, hogy a nőknek tudniuk kell az értéküket, és hozzáférhetnek azokhoz az lehetőségekhez, amelyek segítségével személyesen és szakmailag is fejlődhetnek. Minden cég és tag, aki csatlakozik a Mumble Fórumhoz, több ilyen lehetőséget képvisel, Monique és Mumble Fórum csapata kemény munkájának eredményeként.

Nagy becsben tartja a következő generációt

Erős női példaképek és üzletasszonyok családjába született. Monique azt tartja legnagyobb eredményének, hogy anyává vált, és azt hiszi, hogy megtiszteltetés a következő generáció felnevelése. Mégis, Monique határozottan úgy érzi, hogy jobb anya, mert a munkahelyen energizált, céltudatos és inspirált, és a leginkább inspiráló az, hogy képes gyermekeit büszkeséggel tölteni. Saját tapasztalatát a Mumble Fórum vezetésébe beépítve Monique támogatni és felhatalmazni tudja a nőket, hogy higgyenek abban, hogy valójában mindenük lehet, miközben felismerik a velejáró, életet megnehezítő kihívásokat. Monique tanácsa? Hozzon létre megfelelő támogató rendszert, tanuljon meg delegálni, és találja meg a közösségét. Egyre több tag számára a Mumble Fórum az a közösség, amely bevonja és bátorítja a nőket arra, hogy törekedjenek előre olyan módon, amely nekik, és ennek következtében családjuknak is működik.

B2C és B2B kapcsolatok

Monique izgatott a Mumble Fórum jövője miatt. A Mumble Tagság alkalmazás most már él, lehetővé téve a B2C és B2B kapcsolatokat, miközben több eszközt, kapcsolatot és mentorálási lehetőséget biztosít a tagoknak. A Mumble kiterjedt kapcsolati hálójának, márkáinak és helyszín partnereinek összefogása egyetlen digitális térbe segíti a tagokat, akik így hozzáférhetnek és interakcióba léphetnek megbízható és támogató közösségükkel bárhol és bármikor.

A nők generációja

Amikor arról kérdezték, hogy milyen tanácsot adna az ő nyomdokaikban haladó nőknek, Monique hangsúlyozza, hogy soha ne elégedjenek meg címkékkel, és határozottan állítja, hogy a híres “üvegplafon” azért üvegből készült, mert azt meg kell törni. Monique úgy véli, hogy az ő generációjának nőinek meg kell tanulniuk, milyen szerencsések és milyen messze jutottak el, miközben elismerik és elfogadják szerepüket egy jobb jövő megteremtésében, ahol a sokszínűség és a nők ünneplése jellemző. Ez a nők egyéni és kollektív ambíciója hatja át Monique vezetését a Mumble Fórumon, és teszi annyira erőteljes platformmá és mozgalommá.

Mint az Egyesült Királyság 2023 legbefolyásosabb női ipari platformja CEO-ja, Monique Hodgson maradandó nyomot hagyott az üzleti tájban. A Mumble Fórummal Monique egy tartós örökséget hozott létre – és folyamatosan hoz létre – az önállóság, a testvériség és a szakmai siker terén.

Hasonló cikkek

Legújabb Cikkek

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).