Tuesday, June 25, 2024
spot_imgspot_img
KezdőlapHírekEXONIA bevezeti az ALLWELL automatizált papírzacskó technológiát

EXONIA bevezeti az ALLWELL automatizált papírzacskó technológiát

Az ALLWELL óriás forradalmasította a csomagolóipart az első teljesen automatizált technológiai sor bevezetésével a fenntartható papírzacskók gyártásához. Ez az innováció globálisan ígér változásokat. A romániai EXONIA Csomagológyár az első világszerte, amely részesül ebből a csúcstechnológiából.

Világpremier a DRUPA Dusseldorf Világkiállításon

A háromévente megrendezett, neves ipari személyiségeket és befektetőket vonzó DRUPA Dusseldorf Világkiállításon bemutatták a TECH 18-400S technológiai sort. Ezt a világ legfejlettebb technológiájának tartják a testreszabott, biológiailag lebomló papírzacskók gyártásában.

Csúcstechnológia: Pontosság és hatékonyság

Ez az egyedülálló alkotás egy 47 szervomotoros komplex rendszeren alapul, amely a gépet egy megarobottá alakítja, amely integrálja az egész papírt zacskókká alakító folyamatot. A műveletek gyorsan és pontosan zajlanak, köszönhetően az alacsony energiafogyasztást és a mesterséges intelligenciára alapuló szoftvert ötvöző fejlett technológiának. A rendszer figyeli a folyamat minden szakaszát, az alapanyagtól a késztermékig, és lehetővé teszi a rendelések változtatását mindössze 15 perc alatt a korábbi 6-8 óra helyett.

Mennyibe kerül a berendezés?

Ez a berendezés megváltoztatja a játék szabályait a fenntartható papírcsomagolás gyártásában. Ez a különleges berendezés közvetlenül Romániába kerül, és már az EXONIA tulajdonában van, két hónappal az első világpremier előtt. Még egy teljes videót sem láttunk róla, mivel az első nyilvános bemutató előtt titokban tartották, az ALLWELL, egy amerikai-japán vegyesvállalat hírnevébe és megbízhatóságába vetett bizalom alapján szereztük be. A berendezés költsége nagyon magas, de büszkék vagyunk arra, hogy valószínűleg a világ legfejlettebb berendezésével rendelkezünk. Célunk, hogy lépést tartsunk a legújabb technológiai felfedezésekkel, és a legfejlettebb megoldásokat vezessük be, hogy támogassuk tervünket, hogy Kelet-Európa fenntartható csomagolás gyártási iparának vezetőjévé váljunk” – mondta Tiberiu Stoian úr, az Exonia Holding Group alapítója.

Az ALLWELL sor technológiai előnyei

Az ALLWELL technológiai sor számos előnyt kínál, beleértve a percenkénti több mint 150 zacskó gyártási sebességét, a zacskók készítése közbeni egyidejű nyomtatást, a rendkívüli pontosságot, az alacsony energiafogyasztást és a páratlan megbízhatóságot. Ezek a jellemzők lehetővé teszik az Exonia számára, hogy új rekordokat érjen el a termelékenység, a hatékonyság és a gyártott csomagolások minősége terén.

Az EXONIA csoportról

A Tiberiu Stoian vállalkozó által az 2000-es években alapított EXONIA csoport három egységből áll: Exonia Holding (papírcsomagoló gyártó), Exonia Production (műanyag csomagoló gyártó) és Artis Design (ipari digitalizációs megoldások integrátora). Tiberiu Stoian, egy sorozatvállalkozó, különböző területeken rendelkezik befektetésekkel, beleértve a csomagolóipart, az informatikát, a turizmust és a kereskedelmet, mind Romániában, mind az Egyesült Államokban.

Hasonló cikkek

Legújabb Cikkek

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).