Saturday, May 25, 2024
spot_imgspot_img
KezdőlapHírekJournaling: Naplózás vagy naplózás

Journaling: Naplózás vagy naplózás

Január 8-a van, 2024. A év már nyolc napja elkezdődött, de ami a szakmai és személyes tevékenységeket illeti, azt mondhatjuk, hogy az év valójában ma kezdődik el. Ezért úgy gondoltam, hogy a héten a téma az Újévi fogadalmak és a személyes változás szükségességéhez kapcsolódik.

Napló struktúra a fogadalmakhoz:

Kezdjük egy visszapillantással az előző évre.

Egyértelműen határozzuk meg a célokat és fogadalmakat az új évre.

Rögzítsük az előrehaladást, és igazítsuk az tervet az út során.

Figyeljünk, ne feledjük a Naplózás hatékony elveit:

Őszinteség és nyitottság önmagunkkal szemben a naplózásban.

Gyakoroljuk a hálaadást, hogy pozitív nézőpontot alakítsunk ki.

Rögzítsük mind a boldogság pillanatait, mind a kihívásokat.

Szeretném hangsúlyozni a naplózás fontosságát a fogadalmak elérésében. Ez a gyakorlat hozzájárul az életed gazdagításához az új évben. A naplózás segít fenntartani a motivációt és a fókuszt.

Összefoglalásképpen megosztok három visszajelzést azoktól, akik ezt a módszert választották:

A naplózás által jobban megismertem önmagam. Felfedeztem a viselkedési mintákat és megtaláltam azok megoldását. A naplózás nem csupán egy módja volt a fogadalmak elérésének, hanem megbízható társammá vált az életem személyes útján.

Hamar rájöttem, hogy az őszinteség és nyitottság önmagammal szemben a kulcs. Minden győzelmet és kudarcot ugyanolyan őszinteséggel jegyeztem fel. A hála gyakorlása optimizmust hozott minden oldalra, még a kihívásokkal teli napokon is.

Ebben az elbűvölő papír és tinta világában biztonságos teret találtam az önismeret és a transzformáció számára. Arra ösztönzöm Önt, hogy próbálja ki ezt a kalandot, és fedezze fel az ön valódi tudatosságának és kifejezésének erejét.

Dr. Petre Nicolae

Az íróról: Petre Nicolae transzformációs tanácsadó, a CBC Romania alapítója, és egy olyan oktatási intézmény egyedüli tulajdonosa, amely a vezérigazgatókat tanúsítja – GM Masterclass Academy. Nemrégiben indított el egy új koncepciót (könyv, eszközök, közvetlen irányítás és tanfolyamok) – Gondolatok, érzelmek, érzékek és vezetők érzései naplózása.

A CBC Romania: Ez egy átalakulási tanácsadási vállalat, amely a vállalkozás átszervezésének, fejlesztésének és megszilárdításának teljes módszertanát továbbítja a tulajdonosoknak, a vezérigazgatóknak és a felső vezetésnek. Ebben a kontextusban a tulajdonosok és alkalmazottak tanácsadókká válnak saját vállalatukban, a hozzájuk átvitt módszertan és szakmai eszközök segítségével újraszervezve a vállalkozást. További részletek és ajánlások találhatók a www.cbc.ro oldalon.

Hasonló cikkek

Legújabb Cikkek

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).