Saturday, May 25, 2024
spot_imgspot_img
KezdőlapHírekAliëtte van de Wal - van Dijk a Global VELUX új marketingért...

Aliëtte van de Wal – van Dijk a Global VELUX új marketingért felelős vezérigazgató-helyettese

A VELUX Csoport kinevezte Aliëtte van de Wal – van Dijkot az új marketingért felelős vezérigazgató-helyettesnek a Global VELUX-nál, kezdve december 1-jétől. Az új szerepkörében Aliëtte csatlakozik a VELUX Vezérigazgatósági Csoportjához.

Aliëtte van de Wal – van Dijk több mint 25 év vezetői tapasztalattal rendelkezik mind a helyi, mind a globális vállalatoknál, ideértve a marketing és márka menedzsment területén szerzett széleskörű tapasztalatot is a vezető nemzetközi vállalatoknál, mint például a Philips és a Procter & Gamble, mind Európában, mind az Egyesült Államokban.

Legutóbbi pozíciója a Philipsnél volt, ahol a Fogyasztói Egészségügyi Üzletfejlesztési részleg vezetőjeként tevékenykedett.

Nagyon örülök, hogy csatlakozhatok a VELUX Csoport csapatához. A vállalat célkitűzése, hogy pozitívan hozzájáruljon az emberek egészségéhez és a környezethez, valamint értékei rendkívül vonzóak számomra. A VELUX erős és pozitív márka, és izgatottan várom, hogy lehetőségem legyen tovább hozzájárulni a márka értékének és üzleti fejlesztésének erősítéséhez a jövőben” – mondja Aliëtte van de Wal – van Dijk.

Nagyon örülünk, hogy üdvözölhetjük Aliëtte-t a VELUX-nál. Széleskörű üzleti és marketing tapasztalatot hoz magával, különösen azokban a nemzetközi márkákban, amelyekben részt vett, főként a vállalati üzleti stratégiára fókuszálva, ahol a marketing kulcsfontosságú szerepet játszik. Alig várjuk, hogy Aliëtte alkalmazza stratégiai és taktikai szakértelmét a VELUX-nál annak érdekében, hogy tovább fejlessze a márkát, és támogassa a vállalat növekedését” – mondja Lars Petersson, a VELUX Csoport vezérigazgatója.

Aliëtte van de Wal – van Dijk 50 éves és Hollandiában él férjével és három gyermekével.

A Global Marketingért felelős vezérigazgató-helyettes szerepét Keith Riddle veszi át, aki ideiglenesen töltötte be ezt a pozíciót az idei május óta. Keith Riddle úgy döntött, hogy nyugdíjba vonul egy impozáns karrier után, amelyben közel 20 évet töltött a VELUX-nál, ebből 6 évet az értékesítés és marketingért felelős vezérigazgató-helyettesként.

Keith kiváló eredményeket ért el pályafutása során a VELUX-nál. Kulcsfontosságú szerepet játszott az értékesítés és marketing tevékenységek átalakításában, amelyeket a nemzeti értékesítési csapatokon alapulva globálisan összekapcsolt szervezetté alakított, miközben megőrizte a helyi jelenlétet, ahol az a legfontosabb: a napi interakció a vevőkkel. Hiányozni fog kollégaként” – mondja Lars Petersson, a VELUX Csoport vezérigazgatója.

Hasonló cikkek

Legújabb Cikkek

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).