Saturday, May 25, 2024
spot_imgspot_img
KezdőlapHírekCosmin Vilcu, a Conlan vezérigazgatója: Bizalom, erőfeszítés és álmatlan éjszakák nélkül, mindig...

Cosmin Vilcu, a Conlan vezérigazgatója: Bizalom, erőfeszítés és álmatlan éjszakák nélkül, mindig bizonytalanok maradunk abban, hogy mit választottunk

Cosmin Vilcu egy fiatal vállalkozó, aki szenvedélyesen szereti az utazást és az extrém sportokat. Napjának jelentős részét az általa vezetett vállalkozásnak szenteli, mivel nagyon figyel a vevőkre, hogy mindig megfeleljen a legmagasabb követelményeknek. Nagyon elkötelezett és szenvedélyes az építőipar iránt, folyamatosan innovatív megoldásokat keres, és igyekszik a csapat teljesítményét magas szinten tartani. Mindig követi a híres mondást: „Az egyetlen alkalom, amikor a megelőzi a a szótárban van” és célja, hogy minden alkalommal megdöntse a személyes rekordjait, amikor csak lehetősége nyílik rá. 2018-ban vette át a CONLAN S.R.L. ügyvezető igazgatói pozícióját. Azóta a csapat fejlesztésére és megerősítésére összpontosított, amellyel lefektette ennek a projektnek az alapjait. A csapattal együtt rekordteljesítményeket ért el, és minden ügyfél követelményének és igényének megfelelt. Nagyvállalatok példáját követve mindig igyekezett motiválni az alkalmazottakat, hogy fejlesszék szakmai készségeiket. Úgy véli, hogy egy ügyvezetőnek a lehető legjobban meg kell értenie a rendszereket és a folyamatok kezelését minden részlegen, hogy pozitív hatást gyakoroljon az üzletre és biztosítsa a megfelelő fejlődést.

C&B: Mi a karriered vagy üzleted története?

Cosmin Vilcu: Úgy döntöttem, hogy a következő lépést teszem a karrieremben, és átveszem a családi vállalkozást, feladva a 2018-ban betöltött állásomat. Több éven át dolgoztam Románia egyik legnagyobb építőipari vállalatánál, és a nagy építkezéseken, az ipari és polgári szektorban szerzett tapasztalatok motiváltak arra, hogy fejlesszem és bővítsem ezt az üzletet. A dolgok nem úgy alakultak, ahogy elképzeltem, különösen mivel 2020-ban, a vállalat fejlesztése során, szembe kellett néznünk a COVID-19 pandémiával, de mindig a csapatra támaszkodtam, és együtt sikerült átalakítanunk egy családi vállalkozást egy komplex és versenyképes építőipari vállalattá. Ezt a 2020-as pénzügyi eredmények is megerősítették, amikor 3 455 786 EUR forgalmat regisztráltunk, 10-szer magasabbat, mint 2018-ban. Beruháztunk a munkatechnológiába, állapotcsúcs gépeket és berendezéseket szereztünk be, prioritásként kezelve az ügyfeleknek nyújtott szolgáltatások minőségét. Ma üzletünk egy fiatal és erős csapattal büszkélkedhet, amely minden sikeresen befejezett projektjével megerősítette tapasztalatát. Számomra ez, és különösen a csapat részvételének legapróbb részletei több mint szakmai motiváció.

C&B: Mik voltak a gyermekkori/serdülőkori vízióid, és mik azok most?

Cosmin Vilcu: A technológia teljesen más volt, és az információhoz való hozzáférés elég korlátozott, de még mindig előnynek tekintem. Egy jövőbeli üzleti vagy vállalkozási vízió… annál többet, hogy saját „ABC” boltom legyen egy lakóépület földszintjén, akkoriban nem tudtam sokat fejleszteni. Az általános iskolai vagy középiskolai perspektívám egy olyan szakma kiválasztásán alapult, amely tisztességes megélhetést és magas szakmai szintet biztosít.

Most a vízió több tucat tényezőn alapul, amelyek korlátozzák szabadságomat a siker reményében erőfeszítés és áldozat nélkül, és a fejlődés iránti vágy kitartást hoz előtérbe. Szerintem a lehetőség és a szerencse csak kis százalékát képezik annak, ami a sikert meghatározza, habár gyakran egy jól megválasztott döntés teszi a különbséget.

C&B: Hogyan befolyásolta/érintette a tevékenységedet a pandémiás válság, és milyen következtetésekre jutottál?

Cosmin Vilcu: Nehéz időszakon megyünk keresztül az építőiparban a pandémia hatása miatt, ami a projekt költségeinek növekedéséhez vezetett, figyelembe véve az építőanyagok jelentős áremelkedését és azt a tényt, hogy beruháztunk védőfelszerelésbe és intézkedéseket hajtottunk végre az alkalmazottak fertőzésének megelőzése érdekében. Az anyagkifizetésekhez, alkalmazottak bérezéséhez, alvállalkozóknak stb. szükséges pénzügyi áramlások más megközelítést igényelnek, figyelembe véve a potenciális kockázatokat, például a befektetések felfüggesztése vagy elhalasztása miatt, például a projekt kedvezményezettjeinek csökkent pénzügyi képessége miatt.

C&B: Milyen tanácsot adsz azoknak, akik az elején állnak vagy bizonytalanok?

Cosmin Vilcu: Sok fiatal választja tevékenységi területét kevésbé releváns tényezők által befolyásolva. Alapvető álmodni és hinni a sikerben, de ne felejtsük el, hogy minden kezdet nehéz, ezért azt javaslom, hogy állás vagy start-up választásakor vezéreljen az annak célja és titka. Mi határozzuk meg a sikert azzal, amit csinálunk és azzal, ahogyan bevonódunk abba, amit fejleszteni akarunk. Bizalom, erőfeszítés és álmatlan éjszakák nélkül, mindig bizonytalanok maradunk abban, hogy mit választottunk.

C&B: Kérlek, add meg a saját meghatározásodat a társadalomra, üzletekre és karrierre Romániában!

Cosmin Vilcu: Sok román vállalkozó van, aki az időt rövidíteni akarva és gyorsan át akar lépni a következő szintre, olyan forgatókönyvet hoz létre, amiben a dolgok… tegnap történnek, és az eredményeket holnap látjuk.azonban a romániai piac sok sikeres üzlettel és mögöttük álló szakemberekkel büszkélkedhet. Sok sikeres román vállalkozó van, aki globálisan működik.


Hasonló cikkek

Legújabb Cikkek

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).