Tuesday, June 25, 2024
spot_imgspot_img
KezdőlapÜzletEduard Catargi prémium kozmetikai termékeket hoz létre (GOJI REPUBLIC), amelyeket egész Európában...

Eduard Catargi prémium kozmetikai termékeket hoz létre (GOJI REPUBLIC), amelyeket egész Európában értékesítenek

Eduard Catargi, a GOJI REPUBLIC vezérigazgatója és alapítója, egy ígéretes jogi karriert hagyott maga mögött, hogy belevágjon a mezőgazdaság világába, majd később a természetes kozmetikumokéba, Iulia Catargi és Cristina-Simona Anghel társaságában. Ez a csapat sikeresen hozott létre prémium minőségű, természetes kozmetikumokat, kiemelve a romániai goji gyümölcs rendkívüli potenciálját. A GOJI REPUBLIC felemelkedésének jelentős pillanata volt a saját kutatólaboratórium megalapítása, amelyet Dr. Leonard Boroș vezetett, egy stratégiai lépés, amely lehetővé tette a márka számára, hogy innováljon és fejlesszen magas színvonalú kozmetikai termékeket.

C&B: Kérjük, írja le tevékenységét – Mit jelent a GOJI REPUBLIC?

Eduard Catargi: A GOJI REPUBLIC az innováció és a természet iránti szenvedély lényegét képviseli, egy prémium minőségű, 100%-ban természetes kozmetikai termékcsaládban, amely romániai bio gojiból készül. Számunkra a GOJI REPUBLIC több mint egy márka; egy ígéret ügyfeleink felé, hogy magas színvonalú, felelős és hatékony ápolásban részesülhetnek, amely értékeli a helyi erőforrásokat és támogatja az egészséges és fenntartható életmódot. Tevékenységünk az ökológiai goji termesztésétől a Székelyföld szívében, egészen az innovatív formulák kutatásáig és fejlesztéséig terjed, amelyek ötvözik a hagyományt a modern tudománnyal, hogy különböző bőrápolási igényekre kínáljanak megoldásokat.

C&B: Hogyan írná le EVOLÚCIÓJA történetét? Kockázatokkal, előnyökkel, hátrányokkal…

Eduard Catargi: Az én evolúcióm története a bátorságról szól, hogy az ismeretlent öleljük át, és a szenvedélyt sikeres üzletté alakítsuk. Feladva a sikeres jogi karrier ígéretét a goji mezőgazdaság és később a kozmetikai ipar érdekében, számos kihívással néztem szembe, az új területeken szerzett tapasztalatok hiányától a piac kezdeti szkepticizmusáig. Azonban a kockázatokat ellensúlyozta az az elégedettség, hogy értékes és fenntartható dolgot építhetek, hozzájárulhatok a helyi gazdasághoz és népszerűsíthetek egy autentikus román terméket a természetes kozmetikai piacon. Az előnyök abból adódtak, hogy képesek voltunk innoválni és magas minőségű termékeket kínálni, amelyek valódi fogyasztói igényekre reagálnak, míg a hátrányokat értékes leckékké alakítottuk át a kitartásról, alkalmazkodóképességről és az összetartó csapat fontosságáról.

C&B: Mit jelent egy GOJI ültetvény Romániában, és mi különböztet meg titeket más termesztőktől?

Eduard Catargi: Egy goji ültetvény Romániában elsősorban az ökológiai mezőgazdasági gyakorlatok iránti elkötelezettséget és a romániai goji fajta, a “Kronstadt” akklimatizációs és homologációs folyamatának különös figyelmét jelenti. A mi különbségünk a minőségre és a fenntartható termesztési módszerekre helyezett hangsúly, amelyek nemcsak a környezetet tisztelik, hanem táplálkozási szempontból is kiváló terméket biztosítanak. A goji ültetvényünk maximális gondossággal van kezelve, a talaj gondos kiválasztásától az ökológiai ápolási és betakarítási folyamatokig, így garantálva a legmagasabb minőségű goji kivonatot kozmetikai termékeinkhez.

C&B: Nem jelentett akadályt a kozmetikai szektorban szerzett tapasztalat hiánya az üzletfejlesztés során? Hogyan küzdöttétek le ezt?

Eduard Catargi: Kezdetben a kozmetikai szektorban szerzett tapasztalat hiánya jelentős akadályt jelentett. Ezt azonban szorosan együttműködve kozmetológiai és növénybiológiai szakértőkkel, valamint az egész csapat rendíthetetlen elkötelezettségével küzdöttük le, akik szenvedélyt és széleskörű tudást hoztak ezen a területen. Befektettünk a kutatásba és fejlesztésbe, minden terméket alaposan teszteltünk és folyamatosan tanultunk ügyfeleink visszajelzéseiből. Ez a proaktív megközelítés és a tanulásra és alkalmazkodásra való nyitottság lehetővé tette számunkra, hogy szilárd üzletet építsünk és olyan termékeket kínáljunk, amelyek megfelelnek és meghaladják a fogyasztók elvárásait.

C&B: EGYEDI teljesítmények, amelyek még mindig fennállnak. Mi volt szükséges ahhoz, hogy idáig eljuss?

Eduard Catargi: A GOJI REPUBLIC egyedi teljesítményének fenntartásához és folyamatos javításához az innováció, az elkötelezettség és a stratégiai vízió kombinációja volt szükséges. Fáradhatatlanul a minőségre összpontosítottunk, a nyersanyagok kiválasztásától a gyártási és csomagolási folyamatokig, és bizalmi kapcsolatot építettünk ügyfeleinkkel, átlátható kommunikációval a termékeink előnyeiről. A folyamatos befektetések a kutatásba és fejlesztésbe, az elismert szakértőkkel való együttműködés a kozmetikai és mezőgazdasági területeken, valamint a fenntarthatóság és a társadalmi felelősségvállalás iránti elkötelezettség kulcsszerepet játszottak ezen teljesítmények elérésében. Ezenkívül az alkalmazkodóképesség és az innováció iránti nyitottság lehetővé tette számunkra, hogy gyorsan reagáljunk a piac változásaira és a fogyasztói igényekre. Ez egy olyan út, amely szenvedélyt, hosszú távú víziót és egy elkötelezett csapatot igényel, amely hisz a márka küldetésében és értékeiben.

C&B: Mit jelent a befektetésed a romániai mezőgazdasági szektor számára?

Eduard Catargi: A mezőgazdasági szektorba való befektetésünk Romániában egy erős elkötelezettséget jelent a fenntarthatóság, az innováció és a helyi erőforrások értékelése iránt. A bio goji ültetvény fejlesztésével és egy romániai fajta népszerűsítésével hozzájárulunk a romániai mezőgazdaság diverzifikálásához és a hazai és nemzetközi szinten az autóktón mezőgazdasági termékek minőségének elismeréséhez. Emellett ökológiai gyakorlataink és kutatási beruházásaink révén arra törekszünk, hogy jó gyakorlatok modellje legyünk, és inspiráljunk más gazdákat, hogy fenntartható termesztési módszereket alkalmazzanak. A mezőgazdasági szektorba való befektetésünk emellett gazdasági ösztönzést jelent a helyi közösségek számára, munkahelyeket teremtve és támogatva a vidékfejlesztést.

Hónapokig tartó kutatás után megjelent a „HYDRA SENSE Night Potion”, és az első kutató- és fejlesztőlaboratóriumunk felállításáig „csak egy csepp” volt, amely az alapja volt az innovációnak és a természetes összetevők folyamatos fejlesztésének. Azóta továbbfejlesztettük kutatási és fejlesztési képességeinket, és több mint 30 terméket fejlesztettünk ki, mindegyiket nagy gondossággal és figyelemmel a részletekre, hogy megfeleljenek a legmagasabb minőségi előírásoknak és az ügyfelek elvárásainak. Büszkék vagyunk arra, hogy folytatjuk ezt az utat, innovatív és hatékony megoldásokat kínálva a természet által inspirált bőrápolásban.

C&B: Mi volt a legnagyobb kihívás a márka életében?

Eduard Catargi: Az egyik legnagyobb kihívás a piac kezdeti szkepticizmusának legyőzése volt, hogy elismerjék a goji gyümölcs és a természetes kozmetikumok előnyeit. Az edukáció és a tudatosság növelése érdekében jelentős erőforrásokat fordítottunk kampányokra és fogyasztói visszajelzések gyűjtésére, hogy megértsük igényeiket és elvárásaikat. Ezenkívül az ellátási lánc és a termelési folyamatok fenntartása a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően szintén nagy kihívást jelentett, különösen a kezdeti szakaszban. Azonban ezek a kihívások megerősítettek bennünket, és lehetőséget adtak arra, hogy megerősítsük elkötelezettségünket a minőség és az innováció iránt.

C&B: Melyek azok a dolgok, amelyeket mindenképpen meg kell tenni annak érdekében, hogy megkülönböztessük magunkat az ügyfelek szemében?

Eduard Catargi: Az ügyfelek szemében való megkülönböztetéshez elengedhetetlen, hogy folyamatosan magas színvonalú és hiteles termékeket kínáljunk, amelyek valós fogyasztói igényeket elégítenek ki. Az innováció és a folyamatos kutatás és fejlesztés kulcsfontosságú szerepet játszik ebben a folyamatban, lehetővé téve számunkra, hogy új megoldásokat kínáljunk és megelőzzük a piaci trendeket. Az átlátható kommunikáció és a termékek előnyeinek világos megfogalmazása szintén elengedhetetlen, hogy bizalmat építsünk és hitelességet nyerjünk. Emellett a fogyasztói visszajelzések figyelembevétele és a személyre szabott ügyfélszolgálat biztosítása is hozzájárul ahhoz, hogy ügyfeleink érezzék, hogy törődünk velük és értékeljük véleményüket.

C&B: Mit jelent az integritás a saját szakterületén?

Eduard Catargi: Az integritás a saját szakterületemen azt jelenti, hogy a legmagasabb színvonalat tartjuk fenn minden tevékenységünkben, a termékfejlesztéstől a fogyasztói kapcsolatokig. Ez magában foglalja a tisztesség, a tisztelet és az átláthatóság elveinek követését, valamint az ökológiai és etikus gyakorlatok alkalmazását minden szinten. Az integritás számomra az, hogy hű maradok az értékeimhez és elveimhez, miközben nyitott vagyok az új ötletekre és megoldásokra, hogy mindig a legjobbat nyújthassuk ügyfeleinknek és a közösségnek. Emellett az integritás azt is jelenti, hogy felelősségteljesen és fenntarthatóan működünk, tiszteletben tartva a környezetet és az embereket, akikkel dolgozunk.

C&B: Milyen tényezők befolyásolták a tevékenységedet, mint vállalkozó?

Eduard Catargi: A vállalkozóként végzett tevékenységemet nagyban befolyásolta a jogi képzettségem, amely megtanított bonyolult helyzeteket elemezni, kritikus gondolkodással és kiszámított kockázatvállalással. Az ambíció, a kitartás és az a vágy, hogy jelentős változást hozzak az általam választott területen, szintén kulcsfontosságú tényezők voltak. A különböző területeken szerzett tapasztalat és a különböző szakemberekkel való együttműködés széleskörű perspektívát nyújtott, és ösztönzött új lehetőségek felfedezésére.

C&B: Mi a véleménye a társadalomról és annak fejlődéséről?

Eduard Catargi: A társadalom folyamatosan fejlődik, és az utóbbi évek megmutatták, milyen gyorsan változhatnak a dolgok, és mennyire rugalmasnak kell lennünk. A fenntarthatóság, az egészség és az életminőség fontosságának növekvő tudatosságát látom, ami megerősíti, hogy jó irányba haladunk. Ez a fejlődés megerősítette erőfeszítéseinket, és motivált minket arra, hogy továbbra is innováljunk és hozzájáruljunk a közjóhoz. Jelenleg egy régóta vágyott projekten dolgozunk, nevezetesen, hogy kiterjesszük jelenlétünket gyógyszertári és kiskereskedelmi láncokban országos és európai szinten. A közeljövőben ügyfeleink közvetlenül a gyógyszertárak és üzletek polcairól vásárolhatják meg a GOJI REPUBLIC termékeket.

C&B: Mik a jövőbeni ambíciói?

Eduard Catargi: Jövőbeni ambícióink között szerepel a GOJI REPUBLIC jelenlétének megszilárdítása minden romániai háztartásban és a márka nemzetközi szintű bővítése. Szeretnénk vezetőként elismerést nyerni a prémium minőségű természetes kozmetikumok terén, folyamatosan innoválva olyan termékek létrehozásában, amelyek értéket adnak, és aktívan hozzájárulva az egészséges és fenntartható életmód előmozdításához. A termékpaletta fejlesztése mellett célunk, hogy növeljük pozitív hatásunkat a közösségre és a környezetre, integrálva a társadalmi és ökológiai felelősségvállalás elveit minden tevékenységünkben. Ezenkívül célunk, hogy oktassuk és inspiráljuk a fogyasztókat, hogy tudatosabb és tájékozottabb döntéseket hozzanak a személyes gondoskodás és a bolygóra gyakorolt hatásuk tekintetében.

Hosszú távon szeretnénk sikeres modellé válni más román vállalatok számára, amelyek a hagyomány és az innováció ötvözésére törekszenek, globálisan népszerűsítve a helyi termékek minőségét és egyediségét. Továbbra is befektetünk a kutatásba és fejlesztésbe, hogy új módokat találjunk a romániai bio goji gyümölcs és más természetes összetevők rendkívüli potenciáljának kihasználására, fejlett, hatékony és megfizethető ápolási megoldásokat kínálva.

Összefoglalva, jövőképünk ambiciózus és átfogó, nem csak a növekedésre és a kereskedelmi sikerre összpontosítva, hanem a társadalomra és a környezetre gyakorolt pozitív hozzájárulásra is. Elkötelezettséggel, innovációval és a természet és az emberek iránti tisztelettel a GOJI REPUBLIC több akar lenni, mint egy márka – egy szimbólummá válik a fényesebb, egészségesebb és fenntarthatóbb jövőért mindenki számára.

Hasonló cikkek

Legújabb Cikkek

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).